طبق اعلام أقای Lin Bin بنیانگذار برند شیائومی این شرکت در روز گذشته نزدیک به ۳۰۰هزار گوشی Mi 5X به فروش رسانده است.
همچنین آقای Lin Bin در سخنرانی خود از Wu Yifan (بازیگر چینی) به عنوان سفیر جدید این شرکت تشکر کرد و در ادامه سخنرانی خود اضافه کرد که رنگ رزگلد این گوشی بیشترین فروش را داشته است.طبق اعلام رسمی فروش بعدی این محصول در سایت شیائومی در روز ۵ آگوست(۱۴مرداد) راس ساعت ۱۰ انجام خواهد شد.
گوشی Mi 5X یک گوشی میانرده و سومین گوشی شیائومی است که دارای دوربین دوگانه می باشد. سنسورهای دوربین این گوشی همانند سنسورهایی گوشی Mi 6 می باشد اما تا زمانی که بررسی دقیق صورت نگیرد نمیتوان راجع به کیفیت این دوربین صحبت کرد.
در مورد سایر ویژگیهای این گوشی می توان به صفحه نمایش ۵٫۵ اینچی، ۴ گیگ رم، ۶۴ گیگ حافظه داخلی، پردازنده Snapdragon 625 و باتری ۳۰۸۰ میلی آمپری اشاره کرد. این گوشی همچنین دارای اسکنر اثر انگشت می باشد که این اسکنر در پست گوشی قرار گرفته است.در این گوشی از رابط کاربری MIUI 9 استفاده شده است و به این ترتیب این گوشی اولین محصول شیائومی خواهد بود که به صورت پیشفرض دارای این رابط کاربری می باشد.